Abonar-se / Inscripcions

Cerca avançada


ACTIVITATS DIRIGIDES


TEMPORADA 2023-24
Si ja sou abonats i abonades al servei d'esports heu d'entrar amb el vostre identificador d'usuari / Email i contrasenya. Si no la recordeu, podeu recuperar-la a l'enllaç "No pots accedir al teu compte?" de la pàgina principal: "https://ajhortons.reservaplay.cat/login" Com ja esteu registrats/des només haureu de clicar "OMPLIR CAMPS AMB LES MEVES DADES" i seleccionar la modalitat i l'activitat que vulgueu.

A tenir en compte:

Si no hi ha un mínim d’inscrits no es farà l’activitat.

Places limitades, tindran preferència els usuaris i les usuàries ja inscrits/es durant 6 mesos en la temporada anterior.

Pagaments mensuals (excepte cycling):
Es faran per domiciliació bancària.

Les baixes s’hauran de comunicar telemàticament al web de l'Ajuntament i/o presencialment al Poliesportiu abans de finalitzar el mes en curs (que s’abonarà en la seva totalitat).

Gimnàs Municipal

De dilluns a divendres, de 8.00h a 12.30h i de 14.30h a 21.30h
Gimnàs Municipal
De dilluns a divendres, de 8.00h a 12.30h i de 14.30h a 21.30h

Si ja sou abonats i abonades al servei d'esports heu d'entrar amb el vostre usuari i contrasenya, si no la recordeu envieu mail a esports@ajhortons.cat. A la web de l'Ajuntament hi trobareu l'aplicatiu per realitzar la inscripció.

A tenir en compte:

Pagaments mensuals.
Es faran per domiciliació bancària.

Les baixes s’hauran de comunicar telemàticament al web de l'Ajuntament i/o presencialment al Poliesportiu abans de finalitzar el mes en curs (que s’abonarà en la seva totalitat),

{{ activar_acceso.socio.nombre_completo }}

{{ activar_acceso.error_msg }}